Impresszum

A weblap tulajdonosa

  • Kelemen Szilárd
  • Cég rövidített elnevezése: Quality-Piktor Kft.
  • Cég neve: QUALITY-PIKTOR Beruházó és Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Székhely: 9423 Ágfalva, Fő utca 17.
  • Adószám: 14045633208
  • Cégjegyzékszám: 08 09 015337
  • Céget nyilvántartó cégbíróság: Győri Törvényszék Cégbíróság
  • Tel.: 00 36 20 264 4168
  • E-mail: quality.piktor@gmail.com

A honlap karbantartója

Báthori Mátyás Gábor
00 36 20 237 74 95
Web: www.ab-marketing.hu
E-mail: info@ab-marketing.hu

Tárhely szolgáltató

A www.qualitypiktor.hu honlap a forpsi.hu szerverén van elhelyezve.

 

Jogi nyilatkozat

A www.qualitypiktor.hu tartalma (cikkek, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi és bármilyen más média) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges! A Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni! A Tulajdonos minden jogot fenntart. Kivéve a fotókat, melyek a www.pixabay.com weboldalról származnak.

 

Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek

Az üzemeltető tiszteletben tartja weblapja látogatóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési nyilatkozatnak megfelelően kezeli.  Az üzemeltető tájékoztatást követően, abban az esetben tárolja személyes adatait, amennyiben a látogató azt önként adta meg, illetőleg amennyiben az a weboldal útján nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, vagy azt jogszabály kötelezővé teszi. A látogató írásban jelezheti az üzemeltető felé, hogy személyes adatainak törlését kéri, ebben az esetben az üzemeltető ezen adatokat köteles megsemmisíteni.

A Tulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse. A Tulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Tulajdonos nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Tulajdonos weboldala kapcsolódik.

Mivel a Tulajdonos nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a www.qualitypiktor.hu honlap tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például – de nem kizárólagosan – az alábbiakat:

 

Kapcsolódó honlapok

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat.
Ezen külső oldalak adatkezelése a Tulajdonostól független, így azokért felelősséget vállalni nem tud.

 

Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Tulajdonos haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.